keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Tervetuloa blogiini!

Moi olen Emma, ja tervetuloa seuraamaan valokuvausblogiani! Ensiksi hieman taustatietoja itsestäni: olen 14-vuotias tyttö Etelä-Pohjanmaalta, ja olen erittäin innostunut valokuvauksesta. Kamerani on Canon EOS 50D, ja objektiivini on 55-250mm IS. Kuvaan luontoa ja erityisesti lintuja ympäri vuoden.

Innostus valokuvaamiseen tulee osin suvusta, jossa kuvaajia riittää, mutta suurin syy oli joululahjaksi saatu ensimmäinen kamerani (pokkarikamera), jonka sain ollessani 11-vuotias. Linnuista olen ollut kiinnostunut valehtelematta taaperoikäisestä alkaen, mutta ensimmäisellä kamerallani ei ollut mahdollisuutta kuvata lintuja.

Innostus lopahti ensimmäisen kamerani hajottua, eikä toinen lahjaksi saatu kamera oikein tuntunut hyvältä. Silloin otin kuvia puhelimen kameralla pääosin kukista, mutta laatuhan niissä kuvissa oli erittäin huono. Sitten eräänä päivänä isäni vei minua kuvaamaan pellolle, jossa näimme kurkia. Yritin epätoivoisesti zoomata puhelimellani kurkiin, jotka olivat kymmenien metrien päässä, ilman hyviä tuloksia. Silloin isäni sanoi, että hän aikoo etsiä minulle käytetyn kameran nettihuutokaupoista. Siitä alkoi tulinen taistelu kameroista ja objektiiveistä, joista tiesimme vähän. Lopulta saimme huudettua itsellemme Canonin 50D:n rungon, joka oli viallinen entisen omistajan mukaan. Isäni kuitenkin sai kameran rungon korjattua, ja hyvin se on toiminut tähänkin päivään saakka.

Kuviani voi seurata myös Instagramissa käyttäjänimellä @emmasphotograph.

Laulujoutsenia Seinäjoella syyskuussa 2015.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti