lauantai 24. lokakuuta 2015

Espanjan matka 11.-17.10

Olin syyslomalla jalkapallojoukkueen kanssa Espanjassa lomailemassa Saloussa ja Barcelonassa. Sää oli aurinkoinen ja lämmin, ja hauskaa oli. Kuviakin tuli otettua paljon, ja kamera oli ihan kaikkialla mukana. Ensimmäiset päivät shoppailimme Saloun rantakaduilla, ja kävimme kiertelemässä rantaa, josta sai kyllä paljon upeita kuvia!

Kesykyyhky Saloun rannalla.

Saloun rannalla.
 Perjantaina lähdimme Barcelonaan. Kiertelimme kaupunkia bussilla, joka vei meidät katsomaan nähtävyyksiä suomenkielisen oppaamme kanssa. Kävimme kukkuloilla näköalatasanteella, jossa oli paljon lokkeja ja kyyhkyjä. Kävimme myös katsomassa Sagrada Familia-kirkkoa, ja tunnettujen taiteilijoiden ja arkkitehtien puistoja ja patsaita. Reittimme päättyi Plaza Catalunyalle, joka oli täynnä ihmisiä ja lintuja. Plaza Catalunyalta lähdimme shoppailemaan Barcelonaan. 

Aika kului nopeasti shoppaillessa, ja illalla kokoonnuimme takaisin Plaza Catalunyalle, ja lähdimme kohti hotelliamme. Tunnelma oli huono, sillä kaikki olivat erittäin väsyneitä ja turhautuneita. Päästyämme hotelliin kaikki ryntäsivät huoneisiinsa ja alkoivat nukkua.

 Lauantaina lähdimme takaisin kohti Suomea, ja kaikki olivat erittäin iloisia ja helpottuneita päästyään takaisin tuttuihin maisemiin. Matkalla kohti kotia näkyi paljon erilaisia eläimiä ja lintuja, kuten pöllöjä, teeriä, joutsenia, peuroja ja hirviä. Valitettavasti niistä en saanut kuvia, mutta ainakin nyt tiedän muutaman uuden ja hyvän kuvauspaikan. :) 


Kesykyyhkyn albiinoversio.
Turkinkyyhky.

Palmuja Saloun rannalla.


Vuoria pilvien yläpuolelta kuvattuna.
Aamuinen kuva hotellin parvekkeelta Saloussa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti